Malin Gramer

Malin Gramer

Annons

Jag har en ny grej…

Jag har blivit helt besatt av rawfood/vegetariska rätter. Jag kan typ inte laga vegetarisk mat än mindre rawfood, så det kanske är därför jag tycker stt det är så exotiskt (haha).

 Jag som verkligen ÄLSKAR kött kan nu få cravings efter Renée Voltaires ”Kepnudlar” (från Pepstop) och ”Hot tuna” (ops tror den heter så? från Lilla Ekot) så härromdagen efter att min kille hade tränat ett riktigt monsterpass och var typ mer död än levande och hela hans kropp skrek efter kött och bea, så drog jag med honom till Lilla Ekot och beställde den heta tonfisken. Åhhhh det var så gott och jag var helt lycklig efter lunchen, men min stackars kille gick och köpte sig en hamburgare efter… haha. Så kan det visst gå! P.s dom har sjukt goda bakverk också på båda ställena! 

Kommentarer
Malin Gramer

Kommentera

Annons