Malin Gramer

Malin Gramer

Annons

Äntligen nöjd

Igår när jag hade varit en sväng på stan och skulle gå hem så vägrade Leo åter att ligga i vagnen, så jag började med att bära honom (men försökte samtidigt dricka en smoothie och köra vagn vilket orsakade en hel del kladd…) så jag stannade och ”bullade” upp i vagnen så att han skulle kunna sitta, och Voilà han blev nöjd, så satt han hela vägen hem och tittade nyfiket. Herregud det är väl alldeles för tidigt med sittvagn, eller? När börjar man med det? Han fyller 3 månader på lördag.


Kommentarer
Malin Gramer

Kommentera

  1. Dema gravid i v 33

    Korta stunder borde inte vara något problem. Men längre så behöver nog ryggen sträckas. Tänk alla som har bebisen påtok förlänge i babyskyddet på vagnen som absolut inte är gjord för det!

  2. Nataliew

    Vissa bebisar är tidiga med att vilja sitta i vagnen. Men för ryggens skull ska man ju vara väldigt försiktig. Men om man har ergonomisk sittdel och har den lutad bak en del så kan man ju prova. Kanske inte super långa stunder men 🙂 vi började med sittdel när hon kunde sitta själv med lite stöd bara typ. 5 mån kanske

Annons