Malin Gramer

Malin Gramer

Annons

Han vill bara bli buren…

Ja vad ska jag säga, jag har världens mysigaste bebis (12 veckor i lördags) som älskar att vara nära/ha kroppskontakt typ hela tiden. När jag äter (oavsett om det är frukost, lunch, mellis eller middag) så vill han gärna sitta i mitt knä. Om jag kollar på tv eller har ammat så somnar han gärna i min famn men så fort jag lägger ner honom i sängen så vaknar han.

När vi är ute och går så kan han ligga i vagnen 30-60 min och sen vill han vara i famnen, har jag tur så kan babybjörnen funka nån halvtimme men sen vill han bli buren, gärna på armen. Toppen med lite vardags”träning”, måste bara komma ihåg att byta arm lite då och då annars kommer det se ut som att jag har en bodybuildar-arm och en vanlig.

Någon som har tips, egna erfarenheter?

Igår var Nicole och jag på stan halva dagen och så här gick vi runt mest hela tiden.

När jag äter så sitter vi såhär. 

Kommentarer
Malin Gramer

Kommentera

 1. Zara

  Låter precis som min tjej som bara är någon vecka äldre än din. Vi har en ergonomisk bärsele (Manduca, men finns många olika), kanske funkar det bättre för er? Babybjörn är inte så skön för bebisen har jag hört. Annars får vi nog se tiden an och försöka uppskatta att vi har nyfikna barn. 🙂 om några månader kommer de vara i full färd med att riva huset medan vi äter middag…

 2. Sabina

  Min bebis har varit precis likadan! Men vagnen är knappt inget alternativ förutom om han är trött så han somnar och då ligger han endast i vagnen under tiden som han sover.
  Annars har han velat vara i famnen. Nu är han snart 8 månader och sover fortfarande helst kropp mot kropp med tillgång att tutta såfort han vill de.
  Nu kryper han snart och trivs mer och mer att leka på golvet dagtid dock. 😊
  Tack för er as grymma podd, mitt i livet. Så sjukt roligt att lyssna på. Skulle vilja ha ett nytt avsnitt varje dag att lyssna på!

Annons